Δράσεις Πρόληψης Πνιγμών με την αιγίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ

Βουλιαγμένη, Blue Money Show, 24.4.2016: Εκδήλωση δράσεων πρόληψης πνιγμών και αθλητικής ναυαγοσωστικής διεξήχθη από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca και την αιγίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

 

Σε ακροατήριο 150 ναυαγοσωστών, επιστημόνων και πολιτών που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από την ποικιλία της θεματολογίας, προβλήθηκαν δράσεις για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από ατυχήματα στο νερό. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Μαχαίρα. Χαιρετισμό απηύθυναν οι Πρεσβευτές Αθλητικής Ναυαγοσωστικής (ΑθΝα), Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη (Γ.Γ. Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca) και Μάρκος Σεφερλής (ηθοποιός), ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΥΔΑ, Κώστας Αναγνώστου, ενώ προβλήθηκε βίντεο με μήνυμα της H.S.H. Πριγκίπισσας Charlene του Monaco. Ο Δρ. Στάθης Αβραμίδης μίλησε για θέματα πρόληψης πνιγμών. Η Ελευθερία Αβραμίδου (Ομοσπονδιακή Προπονήτρια ΑθΝα) έκανε απολογισμό του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΑθΝα. Η Ελεονώρα Χατζηπασχάλη (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο Απόστολος Καγκελάρης (Safe Water Sports), ο Βαγγέλης Τσαμπάζης (Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδας) και ο Βασίλης Χαντζόπουλος (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός) αναφέρθηκαν σε δράσεις και καινοτομίες στο χώρο της διάσωσης στο νερό. H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συνεντεύξεις και την προβολή ενός συγκινητικού αφιερωματικού βίντεο στο έργο του παγκοσμίως βραβευμένου Έλληνα, Δρ. Στάθη Αβραμίδη. [Video].

apr2016gr_draseis_4

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Καθ. Θανάσης Καραμπίνης, ο Καθ. Κώστας Μπουντόλος (Πρόεδρος Μελών ΔΕΠ Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – ΕΚΠΑ) και η Καθ. Κατερίνα Ζουνχιά (ΣΕΦΑΑ – ΕΚΠΑ). Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ, του Princess Charlene of Monaco Foundation, της ΕΟΥΔΑ, του Safe Water Sports, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Πτυχιούχων του Παντείου Πανεπιστημίου. [Video].

 

Στάθης Αβραμίδης, PhD, Υπάλληλος ΚΕΕΛΠΝΟ, Διευθυντής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής, ΕΟΥΔΑ