Συμμετοχή του Γραφείου ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης στην Ημερίδα με θέμα «2η Γιορτή Αγωγής Υγείας»

Το Γραφείο του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης συμμετείχε στις εργασίες της Ημερίδας «2η Γιορτή Αγωγής Υγείας», που υλοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2016, υπό την αιγίδα της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και με τη συνδρομή του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Στόχος της 2ης Γιορτής Αγωγής Υγείας ήταν να παρουσιαστούν από μαθητές, εκπαιδευτικούς καθώς και επαγγελματίες υγείας τα προγράμματα Αγωγής Υγείας που υλοποιήθηκαν τη φετινή σχολική χρονιά, προάγοντας την Αγωγή Υγείας. Επιπλέον, να ενεργοποιήσει εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες υγείας στην αποτελεσματικότερη συνεργασία τους, και φυσικά στην πρόκληση του ενδιαφέροντος των μαθητών και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα Αγωγής Υγείας.

apr2016gr_draseis_1

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας εκπαιδευτικών και επαγγελματιών υγείας με σχετικές εισηγήσεις. Το Γραφείο του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε η κα Μυλωνά Ε. (Επισκέπτρια Υγείας, ΜΔΕ ΠΦΥ) με εισήγηση «Ενημερωτικές Παρεμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης σε Σχολικές Μονάδες της Θεσσαλονίκης, για το σχολικό έτος 2015-2016».

apr2016gr_draseis_2

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω Ημερίδας υπήρχε stand του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Κορδελιού – Ευόσμου, όπου και έλαβε χώρα η «2η Γιορτή Αγωγής Υγείας» και διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες ενημερωτικά φυλλάδια του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης

apr2016gr_draseis_3

 

Μυλωνά Ευαγγελία, Επισκέπτρια Υγείας, ΜΔΕ ΠΦΥ,
Καραγκούνη Σοφία, Διοικητικός Υπάλληλος,
Τσακλίδου Κωνσταντίνα, Διοικητικός Υπάλληλος