Μήνυμα της απερχόμενης Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ

Τζένη Κρεμαστινού

Αγαπητοί αναγνώστες του Ενημερωτικού Δελτίου ΚΕΕΛΠΝΟ,

Θα ήθελα με τη σειρά μου, ως απερχόμενη Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, να σας απευθύνω ένα σύντομο χαιρετισμό και να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στο μηνιαίο περιοδικό μας και τα εξαιρετικά σχόλια που έχετε μοιραστεί μαζί μας, αυτά τα 4 χρόνια (ηλεκτρονικής) κυκλοφορίας του.

Πίστεψα από την αρχή σε αυτήν την προσπάθεια, που ως σύγχρονο εργαλείο διάχυσης επιστημονικών γνώσεων και πληροφοριών, ενισχύει τη διακλαδικότητα και διαλειτουργικότητα της Δημόσιας Υγείας.

Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους πολλούς συνεργαζόμενους συγγραφείς για τα υψηλής ποιότητας κείμενά τους, τα μέλη της Συντακτικής Ομάδας του Περιοδικού για τις ακούραστες προσπάθειες συνεχούς βελτίωσης του ηλεκτρονικού αυτού εντύπου και τα Μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής για τη συνεχή υποστήριξη και τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Εύχομαι ολόψυχα τη συνέχιση της κυκλοφορίας του Ενημερωτικού Δελτίου ΚΕΕΛΠΝΟ και την επιτυχή αλληλεπίδρασή του με τους Επαγγελματίες Υγείας και τους πολίτες – αναγνώστες, για πολλά ακόμη χρόνια.

 

Με εκτίμηση,

Τζένη Κρεμαστινού
Καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας