Επίσκεψη της Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ καθηγήτριας Τζένης Κουρέα Κρεμαστινού στο Ath Checkpoint

nea_dioikisis

Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στις 23-12-2013 η επίσκεψη της προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθηγήτριας, Τζένης Κουρέα Κρεμαστινού, στο κτίριο του Ath Checkpoint στο κέντρο της Αθήνας.

Η κυρία Κρεμαστινού μαζί με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων κυρία Γιαννοπούλου Καλλιόπη ξεναγήθηκαν στους χώρους του CheckPoint και ενημερώθηκαν για το έργο και τα αποτελέσματά του από τον πρόεδρο της «Θετικής Φωνής» Νίκο Δέδε, αλλά και από το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου.

Στεγασμένο σε έναν χώρο που αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πιττακή 4, στο Μοναστηράκι, το Ath Checkpoint αποτελεί ένα κέντρο πρόληψης για τον HIV που απευθύνεται στο σεξουαλικά ενεργό πληθυσμό. Είναι σχεδιασμένο να προσφέρει ενημέρωση για ασφαλές σεξ, γρήγορο ΤΕΣΤ για HIV και διασύνδεση με τις Μονάδες Υγείας σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων. Οι ώρες λειτουργίας του είναι Δευτέρα ως Σάββατο 12:00 με 20:00. Ραντεβού μπορεί να κλείσει κάποιος τηλεφωνικά στο 210 33 10 400 ή επισκεπτόμενος τα γραφεία Πιττάκη 4, Μοναστηράκι.